Прокуратурата е разпространила звукови файлове, не СРС-та. Това обясни главният

...
Прокуратурата е разпространила звукови файлове, не СРС-та. Това обясни главният
Коментари Харесай

Гешев: Прокуратурата не е пускала СРС-та, а звукови файлове

Прокуратурата е популяризирала звукови файлове, не СРС-та. Това изясни основният прокурор Иван Гешев след края на съвещание на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет, представен от БГНЕС.

Гешев акцентира, че не са спрели да споделят с президентската институция.

„ С оглед прецизното съблюдаване на правилото на разделяне на управляващите и да се заобикаля всякакво подозрение за въздействие върху институтциите, ние не сме спрели връзка с президентството, а сме спрели всички контакти, като се изключи писмената публична преписка “, уточни основният прокурор.

Той съобщи, че прокуратурата и основният прокурор не влизат в персонални борби, както и че нямат врагове.

„ Работата на основния прокурор и прокуратурата е да организира дейности за съблюдаване на закона “, съобщи той и акцентира, че такива дейности се подхващат без значение от позициите на лицата.

Главният прокурор разяснява и провелите се създалото се напрежение с полицията на днешните митинги.

" Всеки български жител има право да стачкува и да пази правата си. Разделителната линия е дали спазваш закона или не, и дали защитаваш ползи на непозната страна или защитаваш ползите на личната си страна. Ние като жители би трябвало сами да преценим какво желаеме - да се съблюдава закона; да се бият служители на реда и след това да желаеме те да ни пазят ", разяснява още той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР