Производителят на спортни стоки Nike превзе социалните мрежи с новия

...
Производителят на спортни стоки Nike превзе социалните мрежи с новия
Коментари Харесай

„Не можеш да ни спреш“ - Nike превзе интернет с новата си реклама

Производителят на спортни артикули Nike завладя обществените мрежи с новия си трети спот от акцията „ Не можеш да ни спреш “, отдадена на пандемията от COVID-19.

В рамките на минута и половина с поредност от динамични фрагменти марката демонстрира над 53-ма спортисти, изявени в 24 спорта, на фона на речта на професионалната футболистка Меган Рапиноу. „ Знаем, че нещата не всеки път ще се случват по нашия метод. Но каквото и да става, ще намерим метод... И колкото и да е неприятно, постоянно ще се връщаме по-силни “, са част от думите ѝ.

Видеото акцентира по какъв начин съобразителните и изобретателни техники на постпродукцията могат да основат открояващи се послания в изискванията на изключително състояние, написа изданието AdAge. За откриването и комбинирането на подобаващите фрагменти на разделения на половина екран са прегледани общо 4000 клипове. Идеята е на рекламната организация Wieden+Kennedy.

Част от спортните гении, включени в клипа, са още Леброн Джеймс, Колин Каперник, Килиан Мбапе, Наоми Осака, Кристиано Роналдо, Кастър Семеня и Серина Уилямс.

До момента от формалните профили на Nike онлайн рекламата е забелязана общо над 70 млн. пъти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР