Производителят на метални изделия Лесто Продукт залага на ERP решение

...
Коментари Харесай

Лесто Продукт внедрява облачна ERP система


Производителят на железни произведения Лесто Продукт залага на ERP решение от Infor
(снимка: Лесто Продукт)

Б ългарският производител на железни произведения Лесто Продукт възнамерява да внедри облачно ERP решение. Очаква се системата Infor CloudSuite Industrial Enterprise да усъвършенства синхронизацията сред отделите и цялостните бизнес процеси в компанията .

Ще бъде внедрена и облачна платформа за операционни услуги Infor OS, която ще обезпечи интеграция с главните благоприятни условия за обмисляне на крайната продукция и надзор на качеството. С тези решения, основани на Amazon Web Services (AWS), Лесто Продукт чака да реализира по-ефективно осъществяване на бизнес процесите и да усъвършенства синхронизацията сред отделите.

В допълнение, опциите за ръководство на документи ще разрешат на потребителите да събират и дейно да ръководят чертежи, спецификации, указания и други документи, като част от бизнес процесите, оповестиха от внедрителя на решението IPL Consulting Group, сътрудник на Infor.
още по темата
От 2012 година Лесто Продукт употребява ERP приложението Infor LN (софтуер за обмисляне на корпоративните ресурси). Системата покрива всички аспекти на бизнеса на компанията и оказва помощ за повишение на успеваемостта, като разрешава синхронизиране на бизнес процесите на всички отдели и усъвършенства разбора на данните.

„ Решихме да мигрираме към новата облачна версия  Infor CloudSuite Industrial Enterprise, тъй като за нашата компания е от извънредно значение да употребява функционални и софтуерни усъвършенствания, които се актуализират непрекъснато, без да има потребност от надграждане на системата, с една дума, да имаме постоянно настояща технология ”, показа Ивайло Гладнишки, основен изпълнителен шеф на Лесто Продукт.

Компанията възнамерява да интегрира изцяло Infor CloudSuite Industrial Enterprise през юли. Облачната ERP ще подкрепи автоматизацията в цялата организация, като усъвършенства бизнес процесите, в това число продажбите и доставките, планирането на производството, ръководството на производството, складовите наличия и финансите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР