Производителят на луксозни суперспортни автомобили Lamborghini обяви, че компанията е

...
Производителят на луксозни суперспортни автомобили Lamborghini обяви, че компанията е
Коментари Харесай

Automobili Lamborghini отново е Най-добър работодател на Италия

Производителят на първокласни суперспортни коли Lamborghini разгласи, че компанията е спечелила оценката Top Employer Italia за девета поредна година.

От Automobili Lamborghini разясняват, че новото самопризнание за компанията подчертава върху тактиката на марката да слага своите служащи в центъра на дейностите си, както и върху полезностите й за развиване, и сериозната стратегия за образование на фрагменти през идващото десетилетие.

Доказателство за развиването на програмата за фрагменти на Automobili Lamborghini може да бъде намерено и в това, че макар извънредно комплицираната 2021 година, компанията сега има над 1900 служащия, което с 5.6% повече спрямо миналата година.

"С право сме горди от приемането на признанието Top Employer Italia за следващ път през 2022 година ", разяснява Умберто Тосини, шеф на отдела Човешки запаси на Lamborghini. "Нашата цел е да осигурим атрактивна работна среда за тези наши сътрудници, които всекидневно работят за триумфа на компанията, като действително способстват с религия, тъждество и качество в връзките си ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР