Производителят на луксозни спортни електромобили Lucid Group разпространи подробности за

...
Производителят на луксозни спортни електромобили Lucid Group разпространи подробности за
Коментари Харесай

Lucid Air Sapphire обещава ускорение до 96 км/ч за под 2 секунди

Производителят на първокласни спортни електрически автомобили Lucid Group популяризира детайлности за новата версия на модела си - Air Sapphire, с който слага и началото на ново свое едноименно спортно поделение.

Докато общото лъчение на Air Sapphire е добре познато, това което отличава новата версия от всички останали досега е консолидираното на спомагателен, трети, електромотор, карбон-керамични спирачни дискове, новоразработен аеродинамичен пакет, нови спортни седалки и особено доработено окачване за върхово показване на спортната писта.

От Lucid много самоуверено характеризират Air Sapphire като "първи в света първокласен електрически супер седан " и дават обещание в действителност впечатляващи динамични и скоростни индикатори.

Електрическата задвижваща система на Lucid Air Sapphire ще бъде с мощ от над 1200 конски сили, ще бъде в положение да се форсира от 0 до 96 км/ч (60 благи в час) за по-малко от 2 секунди, от 0 до 160 км/ч за по-малко от 4 секунди и ще изминава класическата четвърт миля от спряло състояние за под 9 секунди. В същото време, електрическият автомобил ще бъде в положение да развие и оптималната скорост на придвижване от над 320 км/ч.



Lucid Air Sapphire ще бъде разполагаем за закупуване под формата на лимитирана серия на базова цена от 249 000 щатски $. Производството се чака да стартира през първата половина на идната година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР