Производителят на луксозни спортни автомобили Polestar обяви, че продажбите на

...
Производителят на луксозни спортни автомобили Polestar обяви, че продажбите на
Коментари Харесай

Polestar с ръст от 125% от началото на годината

Производителят на първокласни спортни коли Polestar разгласи, че продажбите на марката през първата половина на 2022 година са се нараснали със 125%. Реализацията на компанията за интервала е достигнала равнище от към 21 200 автомобила, при резултат за първото полугодие на предходната от 9150 единици.

От Polestar споделят също по този начин, че марката регистрира и засилен потребителски интерес във връзка с поръчките за закупуване в световен мащаб. Към момента те са равнище от 50 000 единици или с 350% повече в съпоставяне със същия интервал на 2021 година.

На базата на тези резултати, от Polestar удостоверяват своето предугаждане за достигането на годишна реализация от 50 000 единици.

"ТОва, че виждаме броят на въодушевените клиенти на Polestar 2 да се усилва толкоз бързо, е ужасно ", разяснява Томас Ингенлат, изпълнителен шеф на Polestar. "Много съм убеден, че мощният миг, който отчитаме през тази година в разпознаването на марката и продажбените резултати, ще се форсира мощно през идващите години... ".

През първата половина на 2022 година, Polestar усили пазарното си наличие от 19 на 25 страни, а продажбените местоположения от 103 на 125, като до края на годината се чака откриването на още към 30.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР