Производителят на луксозни изцяло електрически автомобили Lucid Group обяви, че

...
Производителят на луксозни изцяло електрически автомобили Lucid Group обяви, че
Коментари Харесай

От Lucid са оптимисти за календарната 2022 година

Производителят на първокласни напълно електрически коли Lucid Group разгласи, че през третата четвърт на 2022 година, компанията регистрира 2282 съединени коли, което се равнява на тройно нарастване спрямо второто тримесечие.

Постижението от интервала юли-септември на 2022 година, както и доставката към клиенти на 1398 автомобила през тримесечието, дава съображение на Lucid Group да поддържа първичното си очакване за производството на 6000-7000 електрическия автомобил през календарната година.

В края на август, Lucid популяризира детайлности за новата версия на модела си Air- Air Sapphire, с който слага и началото на ново свое едноименно спортно поделение. Това, което отличава новата версия от всички останали досега, е консолидираното на спомагателен, трети, електромотор, карбон-керамични спирачни дискове, новоразработен аеродинамичен пакет, нови спортни седалки и особено доработено окачване за върхово показване на спортната писта.

Електрическата задвижваща система на Lucid ще бъде с мощ от над 1200 конски сили, а самият автомобил е в положение да се форсира от 0 до 96 км/ч (60 благи в час) за по-малко от 2 секунди, от 0 до 160 км/ч за по-малко от 4 секунди и ще изминава класическата четвърт миля от спряло състояние за под 9 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР