Производителят на луксозни електрически автомобили Polestar обяви, че компанията ще развие пазарното

...
Производителят на луксозни електрически
автомобили Polestar обяви, че компанията ще
развие пазарното
Коментари Харесай

Polestar разширява пазарното си присъствие

Производителят на първокласни електрически автомобили Polestar разгласи, че компанията ще развие пазарното си наличие със стъпването на марката в пет нови държави- Южна Корея, Сингапур, Хонконг, Австралия и Нова Зеландия.

Новото разширение на наличието ще бъде комбинирано с три нови и вече утвърдените пазари на компанията, като по този метод Polestar ще може да се похвали с продажби в общо 18 страни до края на тази година.

"Марката набира същинска скорост и е чудесно да се разтеглим с Polestar 2 извън нашите първични световни пазари в Китай, Северна Америка и Европа ", коментира Томас Ингерлат, изпълнителен директор на Polestar.

С четири задвижващи колела, мощ от 408 конски сили и въртящ миг от 660 Нм, е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди, а за още по-динамично пътно поведение от компанията са предвидили възможност за поръчка на електрическия автомобил с пакет Performance, в който са включени оптимизации по окачването, спирачната система и неповторими 20-цолови джанти.

С напълно електрическо задвижване, автомобилът е оборудван с два електромотора и батерия с потенциал от 78 kWh, което дава опция за изминаването на към 500 километра. Самият батериен блок е интегриран в пода на автомобила и допринася за по-голямата издръжливост на конструкцията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР