Производителят на електромобили Polestar обяви, че собствениците на модела Polestar

...
Производителят на електромобили Polestar обяви, че собствениците на модела Polestar
Коментари Харесай

Polestar 2 получи пълноразмерен браузър

Производителят на електрически автомобили Polestar разгласи, че притежателите на модела Polestar 2 към този момент могат да се възползват от удобството и функционалностите на първия пълноразмерен браузър за интегрираната бордова система Android Automotive OS- Vivaldi.

"Чудесно е, че можем да отговорим, под формата на колезен подарък, на желанията на нашата общественост за браузър в лицето на Vivaldi ", разяснява Томас Ингенлат, изпълнителен шеф на Polestar. "Сега към този момент има напълно нов свят на интернет наличие, който може да бъде проучен в Polestar 2- даже някои от вашите обичани стриминг платформи ".

Браузърът Vivaldi е създаден от едноименната компания по поръчка на Polestar и дава опция на потребителите да се възползват от цялата повърхност на 11-инчовия централен екран на електрическия автомобил . Новото приложение за бордовата система Android Automotive OS дава отговор на на-високите стандарти във връзка с онлайн сигурността, като при проектирането му разработчиците са следвали правилото "поверителност по дифолт, всичко останало е допустимо ".

Vivaldi е разполагаем за събаряне на борда на Polestar 2 в Европа, Северна Америка и някои пазари в Азия.

Само преди няколко дни, Polestar 2 получи първи " ", който е разполагаем като OTA (over-the-air) възобновяване, и дава обещание спомагателни 68 конски сили и 20 Нм за задвижващата система на модела, като крайният резултат към този момент доближава 476 конски сили и 680 Нм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР