Производителите на козметика ни показват своите продукти в най-добрата възможна

...
Производителите на козметика ни показват своите продукти в най-добрата възможна
Коментари Харесай

12 козметични продукта, за които пилеем пари

Производителите на козметика ни демонстрират своите артикули в най-хубавата допустима светлина. Изглежда, че сред всички реклами и красивите опаковки, козметичните компании се възползват от нашата неустановеност. Чрез маркетинга ни убеждават, че съставките на техните артикули са доста значими и нужни, когато става дума за нашия външен тип. Но не постоянно е по този начин.

Събрахме няколко продукта за хубост, които са безполезни и за които пилеем парите си. Вижте кои са те:

1. Голяма палитра със сенки за очи

Всяка жена е предразположена да изхарчи една огромна част от заплатата си за огромна палитра със сенки за очи. Може да ви наподобява, че всички 100 или 200 цвята сенки са ви нужни, само че в действителност не е по този начин. Ако се замислите, надали ще употребявате всички цветове.

Вместо да си купувате огромна палитра с доста цветове, купете си дребна, по-качествена палитра, с 7-10 цвята. Те ще ви бъдат изцяло задоволителни.

2. Шампоан за " всички типове коса "

Понякога може да си мислите, че шампоан за " всички типове коса " е най-разумната покупка, тъй като обгръща всички типове коса и няма да навреди. Но всички ние сме разнообразни и тъкмо както имаме разнообразни типове облекла, ние също имаме разнообразни типове коси. Освен това универсалните шампоани могат да провокират появяването на пърхот и пресушаване на косата.

Най-доброто решение е да употребявате шампоан, подобаващ за вашия вид коса. Ако имате подозрения по отношение на това какъв вид е вашата коса, консултирайте се със експерт.

3. Голям сет четки за грим

В тази обстановка доста хора мислят, че повече значи по-добре. Защо да не купите комплект от 25-30 четки? Може да се нуждаете от тях, нали? Е, евентуално не. Всъщност е малко евентуално да употребявате всички от тях даже по един път. Освен в случай че не сте професионален гримьор, това е загуба на пари.

Какво да употребявате вместо това? Комплект с 10-12 професионални четки, които несъмнено ще употребявате.

4. Скраб за тяло и устни

На пазара се оферират доста типове скраб. Красивите опаковки допускат, че кожата ви ще стане извънредно мека и красива. Но множеството от тези артикули се основават на обикновени неща, като: мед, кафе, сол, зехтин. Но за какво да купувате неща, които в действителност имате у дома.

Какво да извършите? Потърсете предписания в интернет и си направете скраб сами.

5. Крем за лице с ботокс

Магическият резултат на ботокса е доста прелъстителен. Той стяга кожата и сковава мускулите. Той нормално се инжектира под повърхността на кожата с игли. И няма метод той да стигне до мускулите ви посредством крем и да има същия резултат. Разбира се, кремът ще има някои позитивни резултати, не с помощта на ботокса, а на останалите съставки в кремовете срещу стареене.

Какво да употребявате вместо това? Посетете кожен лекар, в случай че в действителност желаете ботокс инжекции.

6. Спирала за долни мигли

Очевидно производителите на козметика считат, че стига да има търсене, те ще могат да печелят пари от всичко. Така че измислиха разнообразни спирали за долни и горни мигли. И някои девойки в действителност имат вяра, че се нуждаят от разнообразни спирали. Но това не е нищо повече от маркетингова тактика: елементарната серпантина може да свърши работа и за долните мигли.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР