Производителите на бельо от десетилетия втълпяват на жените, че продуктите

...
Производителите на бельо от десетилетия втълпяват на жените, че продуктите
Коментари Харесай

Залезът на ангелите

Производителите на долни дрехи от десетилетия втълпяват на дамите, че продуктите им стоят прелестно върху идеално тяло. Сексуалността беше главният мотор за продажбите на известните марки и изглеждаше, че това е вечно. Тази година обаче се оказа революционна за стилната промишленост и изключително за сегмента, обвързван с бельото.

Фирмите за облекла от дълго време загатват, че е време да се не помни за нулевите размери и миловидните модели с кукленски черти на лицето. Сега това важи с цялостна мощ и за рекламния пазар на долни дрехи. Но неговият дълготраен водач - Victoria's Secret - продължава със забележително твърдоглавие да пренебрегва последните трендове. Докато множеството западни марки усилват облагата си няколко пъти, разширявайки своите сбирки до размер XXL, цените на акциите на Limited Brands, главната компания на Victoria's Secret, стремглаво падат. Защото паметният бранд не може да одобри обстоятелството, че живеем в нов свят, където красивото тяло не е наложително с параметри 90-60-90. Изследванията демонстрират, че от началото на революционната за цялата сфера 2018-а Limited Brands към този момент е поевтиняла два пъти и бизнесът продължава да залязва.

Известната история за триумфа на създателя на Victoria's Secret - Рой Реймънд, споделя по какъв начин в средата на 70-те години на ХХ в. посетил магазин за долни дрехи с желанието да направи подарък на жена си. Но не разкрил нищо уместно и след две години показал на света първия магазин за еротично дамско долни дрехи, който бил насочен към клиентките и техните съпрузи. Оттогава марката се разраства с големи темпове, а когато стартира да провежда и фамозните си фешън ревюта, на подиума се появяват моделите, наречени "ангели ", поради крилете, закрепени на гърбовете им. Изумителните цветове, блясъкът и невероятната половост на дефилетата поразяваха въображението и на двата пола - бельото на Victoria's Secret и до ден сегашен се купува за подарък на обичаните дами. Единственото нещо, което притежателите не регистрираха, са новите трендове във модерно промишлеността и краят на приказката настъпи дружно с края на епохата на пластмасовата Барби.

Сексуалността ще бъде на мода, до момента в който желанието на човечеството да се развъжда не се изчерпи, само че през 2018-а диалозите за стандартите на женската хубост последователно стихват. Още преди няколко години западната промишленост за облекла стартира да се преценява с правото на дамите да наподобяват такива, каквито са. Както по всичко проличава обаче мениджърите на Victoria's Secret са подготвени да признаят нуждата от многообразие на подиума само във връзка с цвета на кожата и формата на очите на моделите си. Затова включиха в състава на "ангелите " представителки на разнообразни раси. В същото време международните сцени се изпълниха с манекенки "плюс сайз ", които по-рано бяха съветвани да посещават фитнес салоните. Само че в този момент стилните марки се преценяват точно с тях.

Изследванията демонстрират, че със сегашната си маркетингова тактика Victoria's Secret е обречена на неуспех поради протеста против половия тормоз и новото, положително отношение към женското тяло. Докато марката за долни дрехи Savage x Fenty, основана от певицата Риана, реализира триумфи измежду актуалната аудитория и в обществените мрежи. Нейната философия е, че няма "неудобни " елементи на тялото, които би трябвало да бъдат прикривани, да вземем за пример с настоящите по-рано повдигащи сутиени, тъй като тялото на всеки човек е прелестно.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР