Производители от различни краища на България ще предложат разнообразни родни

...
Производители от различни краища на България ще предложат разнообразни родни
Коментари Харесай

Родни вкусове от цяла България на фермерския пазар на Lidl

Производители от разнообразни краища на България ще предложат разнородни родни артикули на фермерски пазар, проведен с поддръжката на Lidl. Събитието е трето за сезона и ще се организира от 14-ти до 16-ти май, от 10.00 до 19.00 часа на паркинга на магазин Lidl на бул. „ Черни връх “ 173 в кв. Драгалевци, София.

Представители на организацията на производителите на пчелен мед в България са приготвили пчелен мед и пчелни артикули от районите на Велико Търново, Търговище, Шумен, Стара Загора, София, Перник и Монтана.

Клиентите ще могат да открият и ръчно приготвени кашкавал и сирене от „ Еко милк Борино “, както и добре познатите деликатеси на плантация „ Шопар, бик и щука “ от линията „ Вино и мезе “. Към тях могат да създадат и своя избор сред селекция  неповторими виновност на винарна „ Магура “ от с. Рабиша. Няма да липсват и свежи ябълки от ботевградско и био плодове и зеленчуци от „ Био градина “, както и обилие от микрорастения, салати и цветни репички от Microgreens Bulgaria и даже брашно от стамболовско.

Както и до момента, фермерският пазар ще се организира при съблюдаване на всички нужни ограничения против COVID-19. Партньори на Lidl по плана са „ Гастроном Смесен Магазин “ и Премиум Маркет 380 в партньорство с български аграрни производители, произвеждащи чиста храна и подкрепящи акцията “Избирам 380 - Купувам български артикули с потвърден генезис ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР