Проговориха свидетели на загадъчния инцидент, след който изчезна полицаят Петър

...
Проговориха свидетели на загадъчния инцидент, след който изчезна полицаят Петър
Коментари Харесай

Загадката се заплита! Свидетели със страховита версия за изчезването на полицая, появи се първа негова СНИМКА!

Проговориха очевидци на загадъчния случай, след който изчезна служителят на реда Петър Петров от Роман. Преди часове след злополука униформеният изчезна, а водолази и все още го търсят в Искър, напомня bulnews.bg.

По неокончателна информация висшият служител на реда, който работи в Министерство на вътрешните работи в София, е претърпял пътен случай малко след 1 часа след среднощ. Мъжът скочил с колата си в дере край река Искър, след което следите му се губят.

Оказа се, че незабавно откакто излязъл от смачкания „ Фолксваген Голф “, той тръгнал към моста над Искър. Когато стигнал над реката, той съблякъл якето си и го хвърлил през перилата долу. След това прекрачил защитните парапети и се хвърлил с главата надолу в Искър. Свидетели на последните му дейности станали две момчета от Роман, които тъкмо в този миг минавали с автомобил по моста. Шофьорът видял на огледалото за назад виждане, че пешеходецът се готви да скача и неотложно спрял, само че до момента в който стигнали до него, той паднал в реката.

Местните хора настояват, че по това време Искър е пълноводен, само че плитък и предвиждат, че още при рухването Петър Петров е умрял. Свидетелите на скока са студенти в София и към момента са в потрес от видяното. В града настойчиво се разяснява, че самоубилият се служител на реда е бил съзнателен мъж и се е тормозил, че след злополуката ще бъде уволнен, защото е бил използвал алкохол.

На този стадий няма никаква публична информация от Министерство на вътрешните работи за изчезналия служител на реда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР