Проговори депутатът от ГЕРБ Даниел Александров, на когото главният прокурор

...
Проговори депутатът от ГЕРБ Даниел Александров, на когото главният прокурор
Коментари Харесай

Първи думи от депутата на ГЕРБ, обвинен в сексуално насилие

Проговори депутатът от ГЕРБ Даниел Александров, на който основният прокурор изиска имунитета поради обвиняване в полово принуждение над 14-годишна.

В дъното на това нещо стои моят бракоразвод, който към този момент месец и половина - два се пробвах да запазя в загадка. Да не излезе по медиите. Но уви, съобщи Александров.
-->
" Нищо от това, което е написано по мой адрес, не е правилно. Стоя зад името си и всичко това ще се потвърди в съда. Оттук натам не желая да въвличам брачната половинка си, тъй като е майка на моето дете и ще виждам да запазя нейното достолепие ", уточни той.

Припомняме, че по-рано през днешния ден Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на основния прокурор на Република България Иван Гешев да внесе стимулирано искане до Народното събрание (НС) на Република България за предоставяне на позволение за привличане към наказателна отговорност на депутата от ГЕРБ Даниел Александров.

Предложението е направено от наблюдаващия прокурор в СГП по отношение на формирано на 31.05.2023 година досъдебно произвеждане и в него се сочи, че събраните доказателства са задоволителни за привличане в качеството на обвинен на Даниел Александров за закононарушение по член 150, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на следствието са събрани доказателства за това, че на 07.05.2023 година, в село Бистрица, Даниел Александров посредством приложимост на мощ направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР