Прогнози, анализи, информация – в изборния ден. Резултатът, реакциите, лидерите

...
Прогнози, анализи, информация – в изборния ден. Резултатът, реакциите, лидерите
Коментари Харесай

ИЗБОРИ 2023 по БНТ на 2 април: Новини, резултатът, лидерите

Прогнози, разбори, информация – в изборния ден. Резултатът, реакциите, водачите – в изборната вечер. На 2 април, неделя, Българската национална телевизия ще излъчи специфична стратегия, с която подсигурява детайлно отразяване на изключителните избори за Народно заседание със специфични студиа и директни включвания от повече от 50 точки в страната и света.

В 6:55 ч. по Българска национална телевизия 1 е началото на утринния блок „ Избори 2023: Денят стартира “ с водещи Георги Любенов, Христина Христова и Симеон Иванов, които дружно със своите посетители ще проследят откриването на изборния ден и отварянето на изборните секции, както и къде гласоподават водачите на политическите партии и обединения и какви са първите им мнения.

В 15:20 ч. следва предаването „ Избори 2023: България избира “ с водеща Мариана Векилска. Кореспондентите на Българска национална телевизия – от изборните секции в столицата до тези в най-отдалечените обитаеми места – ще опишат кои са наболелите тематики за хората в страната през днешния ден.

От 16:30 ч. по Българска национална телевизия 1 в „ Избори 2023: Избери в този момент “ водещата Мая Костадинова ще се концентрира над икономическите и световни резултати върху избора на българите. Какви са нарушаванията в изборния ден? Първите прогнози на социолози и политолози.

През целия 2 април изключителните новинарски излъчвания „ По света и у нас “ – в 7:00, 8:00, 9:00, 10:00, 12:00, 15:00 и 18:00 ч. – ще обобщават и демонстрират всичко значимо в изборния ден.

В 18:40 ч. по Българска национална телевизия 1 стартира „ Избори 2023: Вашият глас “ с водеща Добрина Чешмеджиева. Специалният формат, който ще събере дружно известни персони от разнообразни сфери, ще се излъчва директно и във всички онлайн канали на Българската национална телевизия.

От 19:30 ч. гледайте „ Избори 2023: Резултатът “ с Бойко Василев и Аделина Радева, които първи ще показват данните от екзит пол изследванията и резултатите от паралелното броене на социологическите организации „ Алфа Рисърч “ и „ Галъп интернешънъл “.

Последни вести, значими акценти и лайв стрийм от всички горещи точки ще бъдат на фокус през целия 2 април и в онлайн каналите на Българската национална телевизия – в новинарския уебсайт BNTNEWS.BG и обновеното мобилно приложение BNT NEWS, в което потребителите могат да се възползват от опцията за аудио стрийм на Българска национална телевизия 1. Чрез нея хората с нарушено зрение и тези, които са в придвижване, могат да слушат онлайн ефира на Българска национална телевизия 1, или да го слушат във фонов режим, до момента в който употребяват други стратегии на своите мобилни устройства. Както постоянно Българска национална телевизия ще обезпечи жестов превод за феновете със слухов недостиг от 18:00 ч. до края на специфичните студиа с помощта на Надежда Мирчева, Камелия Ангелова и Бонка Саздова.

В изборния ден и в изборната вечер – „ Избери значимото “ в ефира на Българската национална телевизия, онлайн на BNTNEWS.BG и в мобилното приложение BNT NEWS за iOS или Android

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР