Профсъюзите на френските железопътни работници заплашиха да удължат стачната си

...
Профсъюзите на френските железопътни работници заплашиха да удължат стачната си
Коментари Харесай

Френските железопътни работници заплашиха да удължат стачките си

Профсъюзите на френските железопътни служащи заплашиха да удължат протестната си акция и през юли и август, което значи, че тези, които възнамеряват да пътуват във Франция по време на лятната почивка може да се сблъскат с транспортни проблеми, написа френската редакция на електронното издание The Local.
Железничарските профсъюзи оповестиха вероятната мярка при започване на следващата двудневна стачка, която стартира в понеделник, 23 април, напомня организация Фокус.
" Гледаме календара ", съобщи представител на един от профсъюзите пред френската преса. „ Искаме да предупредим французите, колкото може по-рано, тъй че да могат да провеждат почивките си “.
В средата на седмицата е проведена среща сред 4 профсъюза, съгласно представителите на които, вероятността стачните дейности да продължат и през юли и август става все по-голяма.
" Това държавно управление не желае да договаря и ни провокира да удължим стачките и през юли и август ", съобщи ръководител на един от профсъюзите пред пресата в неделя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР