profit.bgС всяка година количеството вредоносни или въвеждащи в заблуждения приложения

...
profit.bgС всяка година количеството вредоносни или въвеждащи в заблуждения приложения
Коментари Харесай

Как да разпознаем фалшивите приложения в Google Play Store?

profit.bg

С всяка година количеството вредоносни или въвеждащи в заблуждения приложения в Play Store се усилва.

При това Гугъл не стои със скръстени ръце. Тя взема ограничения за установяването и отстраняването на рисковите за потребителите стратегии.

Както разбирате от известията в медиите, резултатите от ежедневно полаганите старания не са задоволителни. Налага се да поставим старания сами.

Как да разпознаем подправените приложения?

1. Проверявайте разрешенията, които давате
Много постоянно подправените стратегии се показват за нормални приложения и даже е допустимо да извършват някакви функционалности за замазване на очите. Ако желаете да се убедите, че играта или програмата, конфигурирана на телефона ви, не е вредоносна, влезте в менюто с настройки на вашето устройство.

Тук можете да отворите раздела за ръководство на приложенията. Изберете съответната стратегия. Проверете какъв брой място заема и какъв брой оперативна памет употребява. Какви позволения сте й дали? Можете да разберете и какви данни употребява тя във фонов режим. Ако изцяло самостоятелно програмата употребява данните ви във фонов режим, то нещо не е наред.

2. Проверете вградените покупки
Безопасните приложения постоянно „ изясняват “ на потребителя какво ще се наложи да бъде платено за подобаващ артикул. Това би трябвало категорично да е разказано в данните за програмата в магазина за приложения. Ако информация липсва, не инсталирайте програмата.

3. Проверете сходството на настояванията на програмата и функционалността й
Какво имаме поради? Много приложения желаят от потребителя достъп до галерията със фотоси, контактите, местоположението и така нататък Затова би трябвало да има причина. Ако употребявате картографско приложение, то без местонахождение, мъчно ще получите действителни резултати.

4. Пазете се от приложения-двойници
Често мошениците маскират своите стратегии. Представят ги за артикули на известни марки. Внимателно разгледайте разработчика, логото и друга информация, която може да удостовери или отхвърли достоверността на продукта.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР