profit.bgЛибия и Сомалия са най-опасните места на Земята за посещение

...
profit.bgЛибия и Сомалия са най-опасните места на Земята за посещение
Коментари Харесай

Най-опасните страни в света през 2020 г.

profit.bg

Либия и Сомалия са най-опасните места на Земята за посещаване през 2020 година, съгласно специфична карта за пътешественици, показваща рисковете в чужбина.

Годишната интерактивна  Карта на риска при пътешестване  (Travel Risk Map) разкрива страните, в които хората е най-вероятно да срещнат проблеми, що се отнася до пътна сигурност, сигурност и здраве.

И Либия, и Сомалия се класират ниско във всяка от трите категории на проучването, дружно с Афганистан и Венецуела, което значи, че те са най-опасни, показва Daily mail.

За разлика от тях Норвегия, Финландия и Исландия носят невисок риск от проблеми с здравното обслужване, сигурността и сигурността по пътищата, което ги прави най-безопасните, дружно с Швеция и Гренландия.

Що се отнася до здравето, страните с най-голям риск включват африканските страни Нигер, Гвинея, Сиера Леоне, Либерия, Южен Судан, Еритрея и Централноафриканската република.

Йемен също е разгласен за високорискова страна, когато стана дума за здраве, дружно със Сирия и Северна Корея.

В противоположния завършек на класацията са местата с невисок риск от заболяване. Това са европейските страни, Канада, Съединени американски щати, Нова Зеландия, Австралия, Южна Корея и Япония.

От позиция на сигурността, откривателите правят оценка риска от политическо принуждение (включително тероризъм и бунтове), обществени безредици и дребна престъпност.

Сред страните с извънреден риск за сигурността на пасажерите се включват Афганистан, Сирия, Йемен, Ирак, Сомалия, Либия и елементи от Нигерия.

Местата, където рисковете за сигурността се смятат за незначителни, са Норвегия, Гренландия, Финландия, Исландия, Швейцария и Словения.

Що се отнася до сигурността по пътищата, страните, с изключение на тези в Африка, които съставляват максимален риск, са Венецуела, Белиз, Доминиканската република, Саудитска Арабия, Тайланд и Виетнам.

По-голямата част от Европа е класирана като област с невисок риск, дружно с Япония, Австралия и Нова Зеландия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР