profit.bgfacebook.com/pg/DwayneJohnsonАдам Сандлър спечели 5 млн. долара от единствения си филм

...
profit.bgfacebook.com/pg/DwayneJohnsonАдам Сандлър спечели 5 млн. долара от единствения си филм
Коментари Харесай

Петима актьори спечелиха по над 50 млн. долара за година

profit.bg

facebook.com/pg/DwayneJohnson

Адам Сандлър завоюва 5 млн. $ от единствения си филм през предходната година „ Нешлифовани диаманти “, само че това не му попречи да се подреди на 9-а позиция измежду най-добре платените артисти, съгласно ранглиста на сп. Forbes.

Каква е тайната на този триумф? Отговорът е къс – Netflix.

Стрийминг колосът заплати 31 млн. $ на Сандлър през миналата година, което съставлява 75% от прихода му за последните 12 месеца. Това заплащане е по силата на контракт, подписан през 2014 година за 250 млн. $ и четири кино лентата.

Потребителите на Netflix са гледали наличие с обща дълготрайност 2 милиарда часа на Сандлър, което докара до нова договорка сред двете страни, като се счита, че тя даже е с по-голяма стойност от миналата.

 

Никой различен артист не завоюва по-голям дял от приходите си от Netflix, в сравнение с Сандлър.

Десетте най-добре платени артисти са спечелили 545.5 млн. $ за последните 12 месеца, като 1/3 от тази сума идва от Netflix. Всъщност, стрийминг платформата заплати 140.5 млн. $ на 6 от 10-те артиста в топ 10.

Начело в класацията за най-добре платените артисти за 2020 година (бел. ред. данните са за 1 юни 2019 година до 1 юни 2020 г.) е Дуейн „ Скалата “ Джонсън. Той оглавява подреждането за втора поредна година, като завоюва 87.5 млн. $, от които 23.5 млн. $ са точно от Netflix.

Раян Рейнолдс заема второто място със 71.5 млн. $, изпреварил Марк Уолбърг и Бен Афлек, чиито приходи възлязоха на 58 и 55 млн. $.

Вин Дизел заема влиятелното 5-о място с приходи от 54 млн. $, следван от Акшай Кумар (48.5 млн. долара), който е единствената звезда от Боливуд.

Лин-Маниел Миранда (45.5 млн. долара), Уил Смит (44.5 млн. долара), Адам Сандлър (41 млн. долара) и Джаки Чан (40 млн. долара) допълват челната десетка.

Класацията на най-добре платените актриси в света ще бъде оповестена след месец, осведомят от Forbes. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР