profit.bgБиблиотека в Охайо получи по пощата брой на списание Life,

...
profit.bgБиблиотека в Охайо получи по пощата брой на списание Life,
Коментари Харесай

Гузен читател върна списание в библиотека с 51 години закъснение

profit.bg

Библиотека в Охайо получи по пощата брой на списание Life, който е разгласен за липсващ още през 1968 година, оповестява United Press International. Подателят обаче е прикачил към писмото и чек на стойност 100 $, която да покрие таксите за " закъснението " от 51 години.

Библиотеката в градчето Куяхога, в щата Охайо, описа за случая в своя Фейсбук профил. Корицата на изчезналото списание от 1968 година е с членовете на именитата рокгрупа The Beatles. То е било взето от Parma Ridge Road Library, чиято постройка към този момент не съществува.

Гузният четец признава, че е откраднал въпросното списание като дете, само че съжалява за постъпката си. Той обаче се надява, че чекът от 100 $ ще бъде задоволителен, с цел да покрие възможните вреди.

Библиотечните чиновници също дават отговор общително: " Благодарим Ви, че върнахте изчезналото списание, изчиствайки и личната си съвест ".

Изданията на Life от този интервал имат висока колекционерска стойност. Запазените екземпляри се продават в eBay за към 50 $.  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР