Профилът на холивудската актриса Блейк Лайвли в Инстаграм претърпя сериозни

...
Профилът на холивудската актриса Блейк Лайвли в Инстаграм претърпя сериозни
Коментари Харесай

Блейк Лайвли скъса със съпруга си в Инстаграм


Профилът на холивудската актриса Блейк Лайвли в Инстаграм претърпя съществени промени – няма и диря от нейните многочислени изявления.

Нещо повече 30-годишната звезда от сериала „ Клюкарката “ се отхвърли да следва който и да било, в това число своя брачен партньор Райън Рейнълдс. В момента тя „ следва “ единствено 38 души и всички те се споделят Емили Нелсън.

Рейнълдс, който е фамозен със своето възприятие за комизъм, съумя да разяснява обстановката. На въпрос за какво брачната половинка му е прекратила другарството с него в обществената мрежа, той отговори уместно: „ Да, тя в действителност го направи. И аз съм доста смутен от това. Това е ужасяващ метод да научиш, че са те изгонили от вкъщи. Просто извънредно “.

В реалност феновете на двойката няма защо да се вълнуват. Блейк не е изпаднала в меланхолия, нито се е скарала с Райън. Необичайното държание на актрисата е обвързвано само и единствено с промоцията на нейния иден филм „ A Simple Favor “, в който тя играе основната героиня – Емили Нелсън.

Най-вероятно Блейк Лайвли още дълго няма да качва нищо в Инстаграм или най-малко до премиерата на кино лентата, която е планувана за 13 септември. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР