Професори и учени от САЩ, Великобритания и други страни номинираха

...
Професори и учени от САЩ, Великобритания и други страни номинираха
Коментари Харесай

Номинираха Алексей Навални за Нобелова награда за мир

Професори и учени от Съединени американски щати, Англия и други страни предложиха съветския опозиционен водач за Нобелова премия за мир. Това заяви през днешния ден Сергей Ерофеев, професор от университета в Ню Джърси, написа БГНЕС.
„ Много професори от приети университети, занимаващи се с Русия, са го номинирали за Нобелова премия за мир “, написа Ерофеев във Фейсбук. Той показва, че процесът на номиниране е стартиран от учени, само че това не значи, че държавници или представители на интернационалните организации няма да се причислят. Ерофеев съобщи пред съветската телевизия " Дожд ", че в групата на номиниращите има " огромни имена ".
 Нова версия за отравянето на Навални: Бутилка вода от хотела в Томск (ВИДЕО) Нова версия за отравянето на Навални: Бутилка вода от хотела в Томск (ВИДЕО)
Нова версия за отравянето на Алексей Навални разпространиха посредством Instagram профила на блогъра негови последователи. Според тях, той не е...
Според конституцията на Нобеловата фондация претендентът може да бъде номиниран от академични ректори, професори по обществени науки, философия, история, право и теология. След това членове на парламенти и държавни управления на разнообразни страни, членове на интернационалните съдилища, шефове на научноизследователски институти за международна и вътрешна политика, лауреати на Нобелова премия за мир, членове на препоръки на организации, получили Нобелова премия за мир, както и членове и съветници на норвежкия Нобелов комитет.
В момента Навални се лекува в болница " Шарите " в Берлин, откакто беше нападнат с химически нервозен сътрудник " Новичок ". След отравянето той припадна и бе подложен в индуцирана кома от 20 август до 7 септември, до момента в който лекарите се бориха за живота му.
Днес евродепутатите одобриха сериозна резолюция против Русия поради отравянето на Навални. Брюксел, Берлин, Париж, Лондон и Вашингтон търсят пояснение от Москва и приготвят наказания. Русия отхвърля Навални да е бил нападнат с химическо оръжие и желае анализите от Германия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР