Професорът по математика в римския университет Ла СапиенцаРуджеро Фреди се

...
Професорът по математика в римския университет Ла СапиенцаРуджеро Фреди се
Коментари Харесай

Сексскандал в университета! Професор по математика се оказа гей порно актьор

Професорът по математика в римския университет " Ла Сапиенца " Руджеро Фреди се оказал известен воин от гей порно филми, който бил разконспириран от неговите студенти, написа в. " Дейли мейл ". В продукциите с ниско художествено наличие Фреди попадал под артистични псевдоним Карлос Мази. Всичко почнало с почтено селфи, което Руджеро самичък пуснал в мрежата.

С него той се показал гол до кръста като напомпан с мускули мачо. Но някой от неговите студенти, който не бил апатичен към гей порното, след известно време се сетил, че го е гледал в напълно друго амплоа.

Новината бързо се популяризирала измежду студентите и те почнали да търсят неговите остарели XXX филми.

Преди да стане професор, Фреди с ненаситност се снимал в порно продукции с мъже. За да завоюва повече пари от участията си, той отпътувал за Съединени американски щати. В Сан Франциско Руджеро се снимал в два порно кино лентата, в които играл основната роля. Когато се завърнал още веднъж в Италия през 2013 година, той получил магистърска степен по математика.

Преподавателят не се срамувал от своето минало. От порно участията си той спечелил много пари, а и снимачния развой намирал за доста занимателен. Сега се гордеел и с двете си специалности,тъй като " те отразявали същността на неговата персона ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР