Професор Тодор Кантарджиев влиза в състава на журито в осмия

...
Професор Тодор Кантарджиев влиза в състава на журито в осмия
Коментари Харесай

Тодор Кантарджиев става част от журито на "България търси талант"

Професор Тодор Кантарджиев влиза в състава на журито в осмия сезон на предаването " България търси гений ", което ще се излъчва следващата година по Би Ти Ви, оповестиха от малкия екран. От шоуто оповестяват още, че друго лице на малкия екран - Николаос Цитиридис, също се причислява към журито.

В средата на годината Кантарджиев беше пенсиониран като шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ). Той работи в центъра повече от 30 години, само че стана доста по-разпознаваем през последната година и половина поради присъединяване си във към този момент. Той постоянно беше част от хората, които даваха брифингите с информация за ситуацията в страната. След пенсионирането си той стана съветник на Столичната община по имунизационния развой.

Малко след първите за годината парламентарни избори Би Ти Ви заяви, че и той няма да е към този момент част от журито на " България търси гений ". Това се наложи, защото Дилов беше определен за народен представител от ГЕРБ. Друг от тогавашните водещи - Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, също няма да е част от шоуто, тъй като е
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР