Професор Тодор Кантарджиев и водещият Николаос Цитиридис са новите попълнения ...

Професор Тодор Кантарджиев и водещият Николаос Цитиридис са новите попълнения

Бомба! Проф. Кантарджиев - в журито на "България търси талант"!

Професор Тодор Кантарджиев и водещият Николаос Цитиридис са новите попълнения в състава на журито в осмия сезон на „ България търси гений “ тази пролет по bTV.

Добре прочут на цяла България, професорът се присъединява към шоуто отвън служебните си отговорности и известната си социална функция от финалните месеци и години. С качествата на човек със прикрит артистичен гений, необикновено възприятие за комизъм и професионална дарба да погледне на нещата с усмивка и в най-тежките моменти, той се впуска в предизвикването „ България търси гений “, с цел да допринесе към преобразяването на шоуто през новия сезон.

Лицето на късното вариете по bTV – Николаос Цитиридис, ще заеме четвъртия стол пред най-огромната сцена за изява на всевъзможни и непредвидени номера в България. Той влиза със поръчката да вдигне градуса на настроението, до момента в който търси тези гении, които в днешно време могат да вдъхновят.

" Новото начало постоянно ми работи ободряващо, а новият сезон на " България търси гений “ дава обещание тъкмо това-ново начало и за участниците, и за журито, а и за мен в малкия екран. Обещавам на себе си и на всички пред дисплея, да не върша взаимни отстъпки и да диря новия гений на България-до край ", показа разгорещено Николаос Цитиридис.

Нетипичен и друг, само че предстоящо занимателен и доста радостен – съставът на журито в предпочитаното вариете по bTV към този момент е цялостен. Професор Тодор Кантарджиев и Николаос Цитиридис ще са достойната половина, паралелно до двете дами – Катерина Евро и Евелин Костова.

 

Източник: novinite.bg