Професор Тодор Кантарджиев и водещият Николаос Цитиридис са новите попълнения

...
Професор Тодор Кантарджиев и водещият Николаос Цитиридис са новите попълнения
Коментари Харесай

Бомба! Проф. Кантарджиев - в журито на "България търси талант"!

Професор Тодор Кантарджиев и водещият Николаос Цитиридис са новите попълнения в състава на журито в осмия сезон на „ България търси гений “ тази пролет по bTV.

Добре прочут на цяла България, професорът се причислява към шоуто отвън служебните си отговорности и известната си социална роля от последните месеци и години. С качествата на човек със прикрит артистичен гений, необикновено възприятие за комизъм и професионална дарба да огледа на нещата с усмивка и в най-тежките моменти, той се впуска в предизвикването „ България търси гений “, с цел да способства към преобразяването на шоуто през новия сезон.

Лицето на късното шоу по bTV – Николаос Цитиридис, ще заеме четвъртия стол пред най-голямата сцена за изява на всевъзможни и непредвидени номера в България. Той влиза със поръчката да вдигне градуса на настроението, до момента в който търси тези гении, които в днешно време могат да вдъхновят.

" Новото начало постоянно ми работи ободряващо, а новият сезон на " България търси гений “ дава обещание тъкмо това - ново начало и за участниците, и за журито, а и за мен в малкия екран. Обещавам на себе си и на всички пред екрана, да не върша взаимни отстъпки и да диря новия гений на България - до край ", показа разгорещено Николаос Цитиридис.

Нетипичен и друг, само че предстоящо занимателен и доста радостен – съставът на журито в обичаното шоу по bTV към този момент е цялостен. Професор Тодор Кантарджиев и Николаос Цитиридис ще са достойната половина, паралелно до двете дами – Катерина Евро и Евелин Костова.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР