Професор Тодор Кантарджиев и водещият Николаос Цитиридис са новите попълнения

...
Професор Тодор Кантарджиев и водещият Николаос Цитиридис са новите попълнения
Коментари Харесай

Кантарджиев с нова професия! Къде отиде

Професор Тодор Кантарджиев и водещият Николаос Цитиридис са новите попълнения в състава на журито в осмия сезон на " България търси гений " тази пролет по bTV.

Добре прочут на цяла България, професорът се причислява към шоуто отвън служебните си отговорности и известната си социална роля от последните месеци и години.

С качествата на човек със прикрит артистичен гений, необикновено възприятие за комизъм и професионална дарба да огледа на нещата с усмивка и в най-тежките моменти, той се впуска в предизвикването " България търси гений “, с цел да способства към преобразяването на шоуто през новия сезон.

С нюх към занимателното и смешното, с бърза мисъл и забележителен разсъдък – проф. Кантарджиев ще бъде първи с остроумните отговори и мнения, само че и с безпощадни критерии.

“Дойде време да мислим положително, пристигна време да се откажем от страха и недоверието, пристигна време да се забавляваме, само че да имаме едно на разум! ", сподели професорът преди да влезе в ролята на жури, пише plovdiv24.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР