Професор Иво Христов коментира във Фейсбук защо България се срина

...
Професор Иво Христов коментира във Фейсбук защо България се срина
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Олигархията не допусна създаването на политически елит в България

Професор Иво Христов разяснява във Facebook за какво „ България се срина до непознати равнища на тежка нецензурност “. Той проучва за какво преходът не роди политически хайлайф в България.
Сподели с твоите другари
Кой да го сътвори този хайлайф?! Вместо да дадем борба за страната си, два милиона просто избягаха. При първото повдигане на „ желязната завеса “ популацията взе да се избавя поединично, което значи, че.
Нашего брата не схваща, че персоналните проблеми минават през решението на груповите, а не противоположното “, акцентира депутатът от левицата.
„. Тази проведена престъпност не се появи инцидентно, става дума за въоръжената ръка на българската олигархия. Част от тези хубавци сега ни ръководят.
Работата на тази проведена престъпност беше доста значима. Тя имаше политическа и икономическа задача. Политическата – да не се допусне основаването на действителни, а не назначени политически други възможности .
И второ,. Това минаваше през смазване на възможностите за стопански различно държание на дребни, междинни, а за какво не и едри, български предприемачи. Работата на проведената престъпност беше да не допусне икономическа, а оттова и политическа опция и хайлайф на съществуващия.
Те реализираха тази цел, само че в вероятност отрязаха клона, на който седят. Защото се лишиха от опцията да получават приходи, тъй като няма кой да ги създава. Страната бе деиндустриализирана. Това бе осъществяване на двойна поръчка.. В резултат имаме разкостена страна.
Затова не се приказва, тъй като ще излезе, че 30 години сме унищожавали личното си общество “, счита проф. Христов. И обръща внимание, че когато се приказва, виновността се хвърля на „ комунистите “, на Русия – наложително, а в последно време – и на Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР