Професионалното имейл решение гарантира стабилност и сигурност cMailPro обезпечава сигурност

...
Професионалното имейл решение гарантира стабилност и сигурност cMailPro обезпечава сигурност
Коментари Харесай

Как cMailPro подобри комуникациите в „Мултипринт”

Професионалното имейл решение подсигурява непоклатимост и сигурност

cMailPro обезпечава сигурност и задоволително дисково пространство за връзките на “Мултипринт”
(илюстрация: ICN.Bg)

Печатница „ Мултипринт ” ООД съумя да позволи всичките си проблеми, свързани с връзката с клиенти и сътрудници, благодарение на професионалното имейл решение cMailPro от хостинг компания ICN.Bg. Преминаването към профилираната услуга обезпечи на печатницата сървърно пространство само за електронната поща, което представляваше и главният проблем преди внедряването.

cMailPro е професионална имейл услуга, на която са се доверили повече от 29 000 000 консуматори по целия свят. На българския пазар създаденото от хостинг компания ICN.Bg имейл решение потвърждава своята успеваемост в бизнеси от най-различни промишлености. Поредното самопризнание за сигурността и качеството на cMailPro идва от „ Мултипринт ” ООД – един от откритите водачи в печатарската промишленост у нас.

Благодарение на огромната гама от функционалности, които предлага, cMailPro съумя да предложи на печатницата няколко основни усъвършенствания:

Проблемът

Печатница „ Мултипринт ” ООД е водач в полиграфическата промишленост в България. Основните действия на компанията са свързани с предпечат, щемпел, довършителна работа и превоз. Печатната база на „ Мултипринт ” се простира на впечатляващите 15 000 кв.м. в покрайнините на София, което единствено по себе си приказва за мащаба на компанията.

Поради необятната гама от услуги, които предлага, компанията води всекидневно голяма по размер връзка с клиенти и сътрудници от страната и чужбина чрез имейли. Именно това постанова потребността от профилирано имейл решение, което да отговори на всички условия на компанията.

За своята имейл връзка, „ Мултипринт ” ООД разчита в началото на имейл услуга на споделен хостинг проект. Голяма част от бизнесите също вземат решение да започват с сходна имейл услуга. Това е подобаващ вид за компании, при които размерът на имейл кореспонденцията не е огромен и услугата може да даде нужното дисково пространство и функционалности.

Но с разгръщане на бизнеса и броят на чиновниците, изборът на професионална имейл услуга е неминуем. Компаниите се сблъскват с ограничавания и липса на функционалности като шерване на файлове, споделен календар, дистанционно управление на сметки, синхронизиране електронната поща сред разнообразни устройства. Малкото дисково пространство и потребността от изпращане и приемане на огромни файлове, които неспециализираните имейл услуги не дават, изрично постановат прекосяване към професионална услуга.

Решението – професионална имейл услуга cMailPro

Големият размер писма и потреблението на имейл като главен канал за връзка с клиенти и сътрудници от България и Европа подтиква „ Мултипринт ” ООД да премине към професионално имейл решение cMailPro. По този метод компанията си подсигурява задоволително дисково пространство и сигурност при връзката.

„ Преминахме към бизнес мейл услуга, защото имаме много обемна преписка и изчерпахме дисковото си пространство ”, показа Георги Дончев, систематичен админ на „ Мултипринт ” ООД.

„ От доста години използваме услугите на хостинг компанията и постоянно сме били удовлетворени от отношението и качеството на поддръжката. След прекосяването [към cMailPro] всичко се оказа доста по-лесно от преди – администрирането на пощите, увеличение на пространството, пренасочване. Уеб основаният вид е много по-функционален от преди, а спамът понижа доста. Като цяло връзката посредством имейл ни е главният способ на връзка с клиенти от България и Европа, както и сред нас и би трябвало да разчитаме на висока непоклатимост и сигурност ”, описа Георги Дончев.

Освен бизнес имейл услуга, cMailPro е и обединено информационно решение, което предлага огромен подбор от функционалности, които улесняват цялостната връзка във всяка компания.

Безкомпромисна сигурност

Основното преимущество на софтуера, създаден от ICN.Bg, е извънредно високото равнище на отбрана, което обезпечава. cMailPro предлага две равнища на криптиране – сред сървъра и кореспондиращия сървър, както и сред устройство на клиента и сървъра. По този метод наличието на имейлите и чат известия е на 100% предпазено от нежелани външни дейности.

В допълнение на това, професионалната имейл услуга употребява S/MIME документи, които удостоверяват действителния спедитор на всеки един имейл и дават в допълнение равнище на отбрана.

Що се отнася до спам известията, cMailPro употребява една от водещите ИТ технологии в областта на имейл сигурността – SpamExperts. Благодарение на нея, бизнеси като „ Мултипринт ” ООД и доста други са напълно предпазени против спам известия. Технологията основава защитна стена, през която минават всички имейл известия и тяхното наличие, преди да доближат до получателя.

Допълнителни благоприятни условия

След сполучливата интеграция, екипът на „ Мултипринт ” ООД може да се възползва и от доста други варианти, които софтуерът предлага:

Глобално самопризнание за cMailPro

Над 29 милиона потребителите по целия свят употребяват cMailPro за своята имейл преписка, подчертаха от ICN.Bg. Професионалният имейл програмен продукт е сполучливо интегриран в 4 задгранични телекома – в Судан, Тунис, Мавриций и Шри Ланка.

Освен в разнообразни интернационалните компании, cMailPro е внедрен и в редица огромни бизнеси в България. Този артикул е отличен с три огромни награди – „ Бизнес план на годината ”, „ Бизнес договорка на годината ” и „ ИТ план на годината 2017 ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР