Професионалният танцьор - Атанас Месечков, който придоби широка популярност след

...
Професионалният танцьор - Атанас Месечков, който придоби широка популярност след
Коментари Харесай

Наско Месечков стана продуцент на реалити ВИДЕО

Професионалният танцьор - Атанас Месечков, който закупи необятна известност след участията си в тв форматите Dancing Stars и Big Brother, в този момент продуцира свое лично риалити - Dancelikeastar, на което е и водещ.

То се излъчва всеки понеделник в youtube канал, а още с първия епизод бе подложен връх по гледания на сходен жанр предаване - 3900 фенове и 4000 почитатели във Фейсбук страницата. Тази статистика демонстрира, че наред с доста музикални и кулинарни формати, които се излъчват в праймтайма на малките екрани, публиката е жадна и за танцови гении. 

 Наско очевидно сполучливо съчетава бащинството с професионалните задължения, защото наред с хореографиите, които той сложи в една от най-рейтинговите български кино продукции " Привличане ", организира и кастингите за Dancelikeastar, избирайки  11 участника, всред които има солови актьори, професионални двойки и цели танцови обединения.

Класирането е сумарно от оценки на журито, един от членовете на което е и друга известна хореографка - Кремена Илиева, както и на публиката, която гласоподава посредством Фейсбук страницата. Същинският край и награждаването на спечелилите, ще се проведат тъкмо след месец - на 21 април в столична зала, и всеки искащ може да участва персонално, а дотогава ще се излъчат и останалите 6 епизода. Пропусналите своя късмет за присъединяване в първия сезон, могат да се явят на към този момент стартиралите кастинги за второто издание, което ще стартира да се излъчва септември месец.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР