Професионални скулптори от Русия, Украйна, Полша и Латвия изградиха в

...
Професионални скулптори от Русия, Украйна, Полша и Латвия изградиха в
Коментари Харесай

В Лапландия построиха леден хотел за феновете на „Игра на тронове”


Професионални скулптори от Русия, Украйна, Полша и Латвия построиха в Лапландия напълно от лед хотел по претекстове от кино лентата „ Игра на тронове ”, събощи медийната компания HBO Nordic.

„ Хотелът е ситуиран на повърхност от 20 000 кв.м. и има към 30 стаи, завършени по претекстове от известната телевизионна поредност, в това число и известния, само че мразовит престол, и ледена пързалка във формата на змей ”, се споделя в известието.

Всички посетители в хотела получават спомагателни одеала и електрически грейки, тъй като температурата вътре в хотела е минус 5 градуса. Хотелът разполага с киносалон, мразовит ресторант и арктически бар.

Цената на двойна стая, която включва и ескурзионна обиколка из селото, висококачествени аксесоари за спане, душ, тоалетна, утринно пробуждане, топъл сок от ягоди, закуска в отоплен ресторант и диплом за прекарана нощ в ледения хотел, е 294 евро.

Тези цени са годни до 8 април, когато хотелът ще бъде затворен по естествени аргументи, прецизира известието. /РИА Новости
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР