Професионалната готвачка Силвена Роу, която зрителите на bTV познават много

...
Професионалната готвачка Силвена Роу, която зрителите на bTV познават много
Коментари Харесай

Силвена Роу: България за мен е суперхрана

Професионалната готвачка Силвена Роу, която феновете на bTV познават доста добре от предаването „ MasterChef “, беше посетител в предаването „ 120 минути “ и показа доста забавни неща за себе си, фамилията си и, несъмнено, храната.

Снимка: btvnovinite.bg

Силвена напуща България когато е напълно дребна. Започва кариерата си на професионален кулинар във Англия и е готвила за международни звезди като Тина Търнър и Шер. Въпреки това България постоянно остава преди всичко в сърцето ѝ.

Тя показа, че вижда единствено позитивното и капацитета на българите, а основната задача, която си е сложила в родината си, е да научи българите да се хранят здравословно. И е уверена, че от ден на ден хора стартират да мислят какво купуват и какво поставят на масите си.

Силвена описа забавни обстоятелства за фамилията си, за баба си, която е била оперна певица и за майка си, която феновете на „ MasterChef “ към този момент са виждали. Тя призна, че като дете майка ѝ я е хранела доста щедро, разширила е стомаха ѝ и в този момент е „ едричка “, само че въпреки всичко ѝ е признателна, тъй като е отгледала крепко дете.

Самата Силвена с изключение на майка е и баба. Тя се пошегува, че е разочарована, че синът ѝ не е кръстил щерка си на нея, както е признато, само че след това изясни, че самата тя не е желала внучката ѝ да се споделя Силвена.

Силвена Роу обаче беше напълно сериозна, когато сподели, че не дава никакви препоръки за храненето на внучката си, тъй като се интересува само от себе си. Това, изясни тя, не е нарцисизъм. Когато човек се обича и се грижи за себе си, той става модел за подражателство и даже когато си отиде, хората ще продължат да си спомнят за него и да му се възхищават.

Един от методите, по които Силвена Роу се грижи за себе си, е като спи по 10-11 часа в денонощието. Според нея спането е изцяло безвъзмезден „ био хак “, който всеки може да опита и резултатите са явни.

Тя показа, че много мъже се пробват да я впечатлял с готварските си умения и някои даже съумяват. За нея най-важното в една храна е усетът и някои мъже се оправят чудесно със основаването на неповторим усет. Един от тези мъже е по-малкият ѝ наследник, който има вродена заложба да готви.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР