Професионалната футболна лига на България си има нов президент “За

...
Професионалната футболна лига на България си има нов президент “За
Коментари Харесай

Караиванов: Клубовете очакват промяна и искат да усетят, че Лигата е полезна за тях

 Професионалната футболна лига на България си има нов президент Професионалната футболна лига на България си има нов президент
“За да направя тази смяна, аз безусловно нуждая се от следните неща: Много сериозен разговор с БФС, тъй като на всички места шапките са федерациите. Възстановяване и доста сериозен разговор, имам протегната ръка от там. Надявам се тя да не е единствено в този момент, когато ме избраха, а и след избора ми ще бъде сериозна поддръжката, тъй като по този метод ще мога да бъда потребен за клубовете.

Искам да възстановя финансирането към лигата, тъй като е много нищожно. Не може да се смята единствено на членски импорт, не желая да встъпвам в елементи по какъв начин мога да го направя, само че даже в устава има способи по какъв начин може това да се случи. Да основа администрация, да създадам офисна централа и в БФС, тъй като няма по какъв начин две такива органиации да бъдат разграничени и човек от даден клуб да желае да свърши работа и да би трябвало през 10 километра да върви от едната централа до другата.

Искам да възстановим и предизвикваме разговори с страната. Тя би трябвало да обърне внимание на всички клубове, само че моята грижа са професионалните. В тези времена, без поддръжката на страната и общините, нещата няма да наподобяват добре ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР