Професионална 9/11-канална лампа с ниска енергийна консумация, поддръжка на 8

...
Професионална 9/11-канална лампа с ниска енергийна консумация, поддръжка на 8
Коментари Харесай

Lixada DMX LED Light – осветление за клубно и домашно парти

Професионална 9/11-канална лампа с ниска енергийна консумация, поддръжка на 8 цвята и богати благоприятни условия за надзор

Lixada DMX LED Light разрешава надзор на цветовете и скоростта на смяна със тон и музика

Феновете на светлинни шоута най-често се възползват от протокола DMX, който дава цялостен надзор над свързани между тях лампи в клубове, бални зали, DJ празненства и даже за забавление вкъщи. В взаимозависимост от задачите, организирането на светлинните резултати може да не коства цяло положение.

Професионалната 9/11-канална лампа Lixada DMX-512 LED Light се отличава с ниска енергийна консумация, необятни благоприятни условия за надзор и елементарен монтаж. Моделът се предлага в онлайн магазина Tomtop на цена от 65,92 евро с доставка от европейски склад и е подобаващ за създаване на по-големи съоръжения за образуване на светлинно шоу – както професионално, по този начин и за домашни цели.

Лампата се ръководи посредством известния в осветителните системи протокол DMX

LED лампата поддържа 4 режима на ръководство: DMX512, „ master-slave “, деен тон и автоматизиран. Дизайнът на датчика разрешава на потребителя да управлява цветовете и скоростта на смяна със тон и музика. На уеб страницата на продукта е оповестена таблица с изложение на всички функционалности от менюто, които дават богат избор от благоприятни условия на създателите на светлинни атракции за DJ празненство, клубове, домашно празненство и на други места.

Lixada DMX-512 LED Light идва в комплект с монтажна скоба за окачане на рамка с други лампи, инсталиране на стена или на пода. Може да се върти хоризонтално и отвесно (pan/tilt) надлежно на 540° и 180° градуса. Лампата разполага и с LED екран за по-лесно ръководство. Работи със общоприетоо напрежение AC 100-240V/50-60Hz и има мощ 25 вата.

Лампата може да се върти хоризонтално и отвесно надлежно на 540° и 180°

Това осветително тяло за резултати поддържа 8 цвята – наследник, розов, червен, светлосин, жълт, зелен, оранжев и бял, с електронно затъмняване от 0 до 100%. Животът на Lixada DMX-512 LED Light е 100 000 часа, съгласно спецификацията на производителя. Придружаващият кабел е дълъг 125 см. Лампата има размери 14,5х17х23,5 км и тежи 2670 грама.

Lixada DMX LED Light е подобаваща за светлинни резултати в нощни заведения, клубове, както и вкъщи

Можете да купите LED лампата тук: Lixada DMX-512 LED Light на цена от 65,92 евро в комплект с съоръжения за инсталиране и указания, с доставка от европейски склад.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР