Проф. Маркова, какво е мнението на професионалистите за Наталия Кобилкина?Професионалната

...
Проф. Маркова, какво е мнението на професионалистите за Наталия Кобилкина?Професионалната
Коментари Харесай

Когато се каже “секс”, всеки ококорва очи. Наталия Кобилкина добре е усетила това

Проф. Маркова, какво е мнението на експертите за Наталия Кобилкина?

Професионалната колегия възприема активността на Наталия Кобилкина по-скоро като бизнес. Тя си е намерила една ниша. Сексът в действителност е едно от главните неща, които вълнуват индивида. Животът без секс не е първокласен по начало.

Много хора се пишат сексолози. Даже не знам тя какво е приключила. Пише, че е приключила Руската академия. Завършила е съгласно мен логика на психиката. Те имат огромно място в екипното обяснение на проблемите в секса, само че тя просто си направи един доста сполучлив бизнес. Не я одобряваме насериозно, тъй като алените линии са преминати.

Как по този начин тогава има хора, които й имат вяра? Тя провежда следващ семинар на Малдивите, който коства 2500 $. Има доста хора обаче, които вземат участие в тях…

Има доста хора, които вървят на всичко. Има доста дами, които имат пари и скучаят. Естествено могат да решат да отидат и на Малдивите. Кобилкина е насочила задачите си към богати дами, които биха желали да имат мотив да отидат там и да чуят нещо пикантно апропо.

Те заплащат освен нейния престой. Тя го прави, с цел да печели. Светът е цялостен с всевъзможни хора. Но активността й не почива на научни данни. Тя си е изработила един метод на обяснение, без никакви задръжки.

Колко общо има активността й със сексологията изобщо?

В секса има единствено един-два закона за някои проблеми, които оказват помощ. Но при нея всичко е развихрено до всички вероятни мечти на индивида и е примамливо като забавление дори. Колко ще помогне, не е ясно.

Живеем в доста отворен свят и Наталия Кобилкина има доста огромна база от почитатели в онлайн пространството. Докато тези семинари са лимитирани до дами с по-големи благоприятни условия, то в интернет има доста хора, които слушат и следват нейните препоръки. Ако тя не е специалист, а това е единствено бизнес модел, може ли това да бъде рисково?

В половото другарство са двама души, които обменят страсти, сила. Възможно е, в случай че една жена се развихри незабавно, това да отблъсне колегата й. От друга страна - зависи от другия сътрудник и до какъв брой той е подготвен за по-широко разбиране на всичко, което би могло да се прави. Не мога дам някаква оценка, която да важи за всички.

Всеки може да плямпа, каквото си изиска, в случай че има кой да го слуша. Но като се каже, че ще се приказва за секс, това незабавно възбужда вниманието. Кобилкина е жена, която доста добре е усетила това. От там идва големият брой почитатели. Когато се каже “секс ”, няма човек, който да не ококори очи.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР