Проектобюджетът на САЩ за фискалната 2021 година предвижда отпускането на

...
Проектобюджетът на САЩ за фискалната 2021 година предвижда отпускането на
Коментари Харесай

САЩ предвиждат стотици милиони в бюджета си за противодействие на Русия

Проектобюджетът на Съединени американски щати за фискалната 2021 година планува отпущането на 700 милиона $ за " противопоставяне " на Русия и спомагателни 24 милиона $ за битка с " съветската агитация и дезинформация ". Обяснения за бюджета към този момент има качени на формалния уебсайт на Белия дом, съобщи БГНЕС.
" Противодействие на съветското въздействие, поддръжка на съдружниците на Съединени американски щати. Бюджетът планува отпущането на 0,7 милиарда щатски $. Тези средства ще бъдат употребявани за подкрепяне на Европа, Евразия и Централна Азия да укрепят общата сигурност, както и за отбрана на териториалната целокупност на американските съдружници ", се споделя в претекстовете на проектобюджета.
" Бюджетът също по този начин планува разпределяне на 24 милиона $ за Global Engagement Center, основан за битка с съветската агитация и дезинформация ", се прибавя във финансовия документ.
Освен това е планувано да бъдат изхарчени 20,3 милиарда $ за стратегии за противоракетна защита (ПРО) през фискалната 2021 година. Планира се стратегиите за противоракетна защита, осъществени в континенталните щати, да станат " по-мощни ".
Проектобюджетът предлага и " оценка на евентуалните модификации на съществуващите районни стратегии за противоракетна защита ". На процедура някои от тези проекти " могат да бъдат демонстрирани още през 2025 година ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР