Проектът предвижда и изграждането на жилищна зона, уточни Красимира Костова

...
Проектът предвижда и изграждането на жилищна зона, уточни Красимира Костова
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 20 януари

Проектът планува и построяването на жилищна зона, посочи Красимира Костова и добави, че той сега се доработва. Височината на жилищните блокове ще бъде съобразена с височината, настояща в целия квартал и ще бъде сред 8 и 12 етажа. Тя изрично съобщи, че няма да има надвишаване на тази височина, както преди е имало планове с много-високи жилищни здания.

Съкрушителната кражба на две външните тела на колонните климатици на салона на читалището лишава хората от опцията да го употребяват през отоплителния сезон. " Нямаме опция все още да закупим външни климатични тела ", разясняват от читалището за медията.

За седмица във Варна са карантинирани 96 класа. С 3000 по-малко от предходния интервал са учениците посещаващи присъствено учебно заведение. Очаква се да се разкрият още 10 кревати за лекуване на деца с ковид в региона.

Докато през 2021 година умряли във Варненска област са 2303 души, през 2021 те доближават 2595 души, което е 12.7% приръст на смъртността.

Новото осветяване във варненския регион „ Младост “ понижава разноските за електрическа енергия до 80%.

Инициатор е фондация " Гея ", чиято задача е запазване на околната среда и последните достоверни места на Земята – горите, влажните зони, морето.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР