Проектът Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания

...
Проектът Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания
Коментари Харесай

Кметът на Красно село с обяснение за важните детайли относно скандал с европари

Проектът " Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания " за регион Красно село в София, поради който се стигна до в Столичния общински съвет (СОС), е стихотворец от кметицата на региона Росина Станиславова заради отвращение и липса на опит при чиновник от администрацията, който да може да поеме план от подобен мащаб. Това сподели самата Станиславова пред " Класа ".
По думите ѝ, в случай че тя не е поела управителния пост за плана, то е нямало да има кой от администрацията да го стори. " Когато взехме решение да аплайваме по този план пред Министерството на труда и обществената политика, ние питахме чиновниците в администрацията дали не биха желал да станат ръководители на плана, само че те отхвърлиха, тъй като нямат нужния опит ", съобщи Станиславова. И акцентира, че Управляващият орган на Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ не е имал никакви възражения във връзка с управителния екип на плана.
„ Според адвокати на администрацията и външни специалисти, до които се допитахме, подписаният контракт не опонира на закона. Едната страна по контракта е кметът на региона, сключил контракт с Министерство на труда и обществената политика, а другата страна е ръководителят на плана - физическото лице Росина Станиславова. Липсата на несъгласие се дължи на дуалистичния статут на субекта. Нещо повече - с подаване на плановото предложение ние сме уведомили ръководещия орган кой е началник на този план “, уточни още Станиславова.
Пълното пояснение на проблема от страна на кметицата на Красно село можете да прочетете!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР