Проектът К-55 на Комфорт“ ООД предлага търговски помещения на партерен

...
Проектът К-55 на Комфорт“ ООД предлага търговски помещения на партерен
Коментари Харесай

Комфорт ви кани да преместите бизнеса си в най-модерната сграда на Варна


Проектът К-55 на „ Комфорт “ ООД предлага търговски пространства на сутеренен етаж към ул. „ Никола Вапцаров “. Районът се оформя като комерсиална зона, в която действат търговски център „ Чайка “, Апелативния съд, в непосредствена непосредственост до стадион „ Тича “ и Курортна поликлиника и други Улицата свързва околните региони с Морската градина.



На равнище сутерен са ситуирани четири търговски пространства с повърхност от 190 кв.м до 324 кв.м. На идващото равнище са позиционирани четири офис пространства с повърхност от 120 кв.м до 390 кв.м. Всички пространства имат опцията за сливане, обособяване и самостоятелно преустрояване по отношение на Вашите потребности.

Всички пространства на партера са с обособен вход от улицата, а офис етажите са с отделени със независима стълбищна клетка и асансьор. Сградата е обезпечена с два подземни паркинга със 138 паркоместа.

 Комплексът ще е неповторим за града ни и е се състои от три взаимопресичащи се тела, като върху първото, паралелно на ул. " Никола Вапцаров " пететажно тяло, застава блок две, който в противоположната си страна пресича панорамното седемнадесететажно тяло. Тази стъпаловидна конструкция приключва на петдесет и пет метра над земята, откъдето в действителност идва и името на постройката.



Какво отличава К-55 от всички останали комплекси на пазара и за какво да изберете дом или комерсиално пространства тук?

• Тиха среда с на метри от Морската градина, само че в същото време с бърз достъп до всяка точка на града;

• Отлично построена инфраструктура и съществуване на удобства;

• В непосредственост до Търговски център Чайка, Морската градина, Висше военноморско учебно заведение „ Никола Йонков Вапцаров “, бул. Княз Борис I-ви;

•Сграда с невиждана архитектура в България

•Използваните съвременни материали, новаторски технологии и артикули, ще подсигуряват най-високи стандарти на реализация.

• Доказано качествено строителство на строителна компания с опит над 30 години;

•Прекрасна панорамна гледка;

• Отлични вътрешни разпределения с доста светлина и простор;

За повече информация, може да се обадите на телефон 052/ 600 458 или да ни посетите на място в нашия офис на бул. “8-ми Приморски полк “ №50 /срещу Община Варна/.

 

*публикация

 
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР