Проектът GoCube се радва на невиждана подкрепа в платформата KickstarerСъвременни

...
Проектът GoCube се радва на невиждана подкрепа в платформата KickstarerСъвременни
Коментари Харесай

Модернизират кубчето на Рубик с Bluetooth и светодиоди

Проектът GoCube се радва на невиждана поддръжка в платформата Kickstarer

Съвременни технологии вдъхват нов живот за паметното кубче на Рубик

Популярното кубче на Рубик се снабди с безжичен интерфейс B luetooth 5.0. Проектът за ново устройство GoCube набира сега финансиране в платформата Kickstarter.

Оригиналното кубче на Рубик беше основано през 1974 година от унгарския ваятел и учител по архитектура Ерно Рубик. Идеята за модерна версия на кубчето с безжични благоприятни условия се радва на голям интерес в Kickstarter, което допуска пазарен триумф на създаването.
още по тематиката
GoCube идва с вградена светодиодна подсветка, безжичен модул Bluetooth 5.0 и ниска консумация на електрическа енергия. Едноименно приложение, конфигурирано на смарт телефон или таблет, разрешава следене в действително време на преместването на кубчето в пространството и придвижването на неговите елементи.

С тази хай-тек играчка можете независимо да подредите кубчето или да потърсите помощ от мобилното приложение, което ще ви подскаже по какъв начин да излезете от всяка обстановка с най-малък брой стъпки. Можете също по този начин да споделите резултатите в рейтинг и да се съревновавате с други играчи.

Базова версия на GoCube със зарядна станция коства 79 $. Подобрен вид GoCube Edge коства с 10 $ по-скъпо, като разрешава по-бързо следене на придвижванията (0,001 сек. по отношение на 0,25 сек. за базовия модел), дава разширена статистика и опция за предпазване на данни без връзка с интернет. Цената на GoCube Edge със зарядна станция е 99 $.

Само за 30 минути след началото на акцията планът е привлякъл поставените като цел 25 хиляди $. До привършване на акцията остават 52 дни, а все още събраната сума надвишава 360 хиляди $. Доставките на устройството ще стартират през март идната година.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР