Проект на решение за предложение до Народното събрание за приемане

...
Проект на решение за предложение до Народното събрание за приемане
Коментари Харесай

Служебният кабинет обсъжда Национална здравна стратегия 2030

Проект на решение за предложение до Народното събрание за приемане на „ Национална здравна тактика 2030 “ се чака да разиска служебният кабинет на днешното държавно съвещание, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет. Точката е импортирана по предложение на служебния министър на опазването на здравето Асен Меджидиев. 

Премиерът и министрите ще обсъдят план на решение за освобождение на ръководителя на Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД) и за установяване на новия началник на организацията. 

Проект на решение за одобрение на протокола от второто съвещание на Съвместната междуправителствена комисия сред Република България и Република Северна Македония, извършено на 17 юли 2022 година в София, също е част от дневния ред на държавното управление съвещание. 

Правителството ще дефинира още състава на делегацията на България за присъединяване в постоянните годишни срещи на препоръките на шефовете на групата на Световната банка и на Международния валутен фонд, които ще се проведат във Вашингтон от 14 до 16 октомври. 

Началото на съвещанието е от 11:00 часа.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР