Продуцентите на церемонията за наградите Грами избягаха от странностите на

...
Продуцентите на церемонията за наградите Грами избягаха от странностите на
Коментари Харесай

Рекордно нисък интерес към церемонията за наградите „Грами“

Продуцентите на церемонията за премиите " Грами " избягаха от странностите на шоупрограмите, проведени в Zoom в изискванията на пандемията и предложиха на зажаднелите почитатели театър с някои от най-големите звезди в промишлеността. Но феновете не бяха пред екраните, съобщи Асошиейтед прес.

Излъчването на церемонията за премиите " Грами " от Си Би Ес по малкия екран и на стрийминг притегли 9,2 милиона фенове, най-ниският брой в историята на шоуто, с регистриран спад от 51 на 100 спрямо предходната година, заяви компанията " Нилсен ". Данните удостоверяват наклонността, откакто преди няколко седмици церемонията за премиите " Златен глобус " регистрира 63 на 100 спад в зрителския интерес, а предходната есен бе маркиран и рекордно невисок рейтинг на премиите " Еми ".

Това е задоволителна причина за паника измежду телевизионните продуценти, които би трябвало да преценяват дали числата са свързани по някакъв метод с пандемията или отсега нататък няма да могат да залагат на тези обичайно привличащи интерес събития.Церемонията за премиите " Оскар ", която ще бъде излъчена през април по телевизия Ей Би Си, постоянно е била най-гледаното телевизионно събитийно предаване след финала на шампионата по американски футбол " Супербоул ".

Налице са голям брой фактори, в това число спад в аудиторията на телевизията като цяло и фрагментирането на развлекателната промишленост. Все по-малко филми, телевизионни излъчвания и песни сплотяват обществото.Социалните медии също разрешават на почитателите да видят защити моменти от шоупрограмите по-късно, вместо да им се постанова да гледат онлайн задачите излъчвания. Церемонията за премиите " Грами " в неделя продължи четири часа.

Спадът в интереса към " Грами " пристигна на фона на общата оценка, че е шоуто е било добре режисирано и сложено.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР