Продуцентите Иван и Андрей са запазили най-вълнуващото за финала Страхотно зрелище

...
Продуцентите Иван и Андрей са запазили най-вълнуващото за финала
Страхотно зрелище
Коментари Харесай

Иван и Андрей вадят тежката артилерия! Легендарен участник в...

Продуцентите Иван и Андрей са запазили най-вълнуващото за финала

Страхотно представление следва във " Фермата " дни преди огромния край за 100 000 лв.. Волейболната легенда Владо Николов ще се завърне в риалитито, в което взе участие преди пет години и ще се бие против тогавашния си противник - Яни.

 Сблъсъкът в петък ще е най-големият подарък за пчеларя, който навърши 34 години в стопанството. В третия сезон на предаването Владо завоюва тежък двубой против Яни, само че реши да напусне шоуто и по този начин даде късмет на съперника си да продължи напред.

" 100 000 лв. няма да осъществен моята фантазията, само че ще осъществен фантазията на Яни да остане на село. Видяхте, че той е страховит, победи ме във значими борби. Това, което му липсва, е да повярва в положителното ", стимулира отдръпването си от предаването волейболистът. Впоследствие Яни оправда доверието на спортиста, бори се с нокти и зъби, с цел да се потвърди и стана първенец в третия сезон на " Фермата ".

В идния специфичен двубой участникът от село Козлец ще получи късмет за реванш против Владо Николов, на който е огромен почитател. Наградата за спечелилия ще е чест и популярност, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР