Продуцентът Саня Армутлиева и тази година готвела свой артист за

...
Продуцентът Саня Армутлиева и тази година готвела свой артист за
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Жесток удар за Саня Армутлиева!

Продуцентът Саня Армутлиева и тази година готвела собствен актьор за „ Евровизия “ след миналогодишния триумф на Кристиан Костов. Тя подала документи за присъединяване на надарената Михаела Маринова, разбра кореспондент на в. " ШОУ " от сигурни източници.

Връзките наклонили точно към младата упоритост и всички от Българска национална телевизия били уверени, че точно Михаела отива в Лисабон да показа България на „ Евровизия “ 2018. Внезапното оповестяване на новосформиралата се група „ Equunox”и тяхното парче „ Bones” пристигна като гръм от ясно небе за Михаела и Армутлиева.

Саня и Михаела кандидатствали с хубаво музикантско парче, а уредниците подсигурили триумфа им. В прав текст им е дадено, че те ще се явяват на състезанието и до последно Михаела и Саня се готвели за огромната сцена в Лисабон.

Не знаем кой на кого и какво е обещавал, само че тази година задгранично жури избра песента победител. Явно връзките на някого не са постигнали никакъв триумф и най-после посредством гласоподаване са определени четиримата младежи и Жана Бергендорф. Жалко е единствено, че няколко дни по-късно Михаела не е била на себе си, защото в продължение на седмици е живяла с настройката, че точно тя е определена, откакто по този начин й били дали обещание.

Наши източници описаха, че Саня е била гневна на управлението на Българска национална телевизия и нежеланието да са си взаимно потребни. Още повече се ядосала от обстоятелството, че в състава на групата е неин някогашен кадър – Жана. Миналата година певицата и известната продуцентка се разделиха, защото Бергендорф направи поредност от излагащи компанията дейности, под въздействието на опиати.

Оттогава Саня сполучливо бута Михаела и влага извънредно доста в бъдещето й като реализатор. Беше я уредила като участник в предишния сезон на „ Като две капки вода “, където се показа повече от сполучливо и най-после сграбчи огромната премия – лек автомобил. Тази година Армутлиева й била предначертала различен звезден път – този от България до сцената на „ Евровизия “, само че ще си остане единствено с кроенето на проекти. Поне тази година.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР