Продуцентът Магърдич Халваджиян, който го раздава праведен и отговорен се

...
Продуцентът Магърдич Халваджиян, който го раздава праведен и отговорен се
Коментари Харесай

Защо изгониха Гала от имението на Халваджиян?

Продуцентът Магърдич Халваджиян, който го раздава правоверен и виновен се оказва в действителност, че не намира предпочитание да бъде правилен комшия. Вече няколко години той отхвърля да заплати нужните такси за общи потребности и елементи в баровския комплекс, където живее, научи HotNews. Сумата обаче към този момент съществено е набъбнала и скоро ще надмине 10 000 лв., издават възмутени комшии.

Именно поради задълженията им, наскоро Гала не била позволена до дома на приятелите си. Тв водещата отишла на посетители на стилиската и дългокосия чудак, само че защитата на комплекса отказала да я допусне. Достъпът на външни лица при семейство Халваджиян бил съзнателно неразрешен за да ги накара да си оправят борчовете. Скунфузната обстановка се трансформирала в същински цирк, описват участвали на разправията.



Маги и брачната половинка му Кремена, настойчиво отхвърлят да си погасят отговорностите, без значение че са едни от най-заможните семейства в родния шоубизнес. Заради това са се трансформирали в изключително недолюбвани в комплекса от затворен вид "Маунтин вилидж ", намиращ се наоколо до езерото Панчарево. В съседство на тяхната къща, живеят и други родни звезди. Сред тях са бизнесдамата Мая Илиева и водещият Димитър Рачков. Софийският дом на Маги е голям. Има два просторни хола, пет стаи с три бани като до всяко тоалетно помещение има и джакузи и тв приемник. Целия парцел се разгръща на 600 кв. метра и е обзаведен в съветски жанр. Там може да се насладите на райска градина с беседка и басейн. А за феновете на риболова има и частно езеро. Маги Халваджиян, който се води един от най-заможните продуценти, може да се похвали с парцел и на Малдивите, само че все пак очевидно му се свидят пари за такси, разясняват в средите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР