Продуктовата линия за най-малките - Lupilu става на 3 години.

...
Продуктовата линия за най-малките - Lupilu става на 3 години.
Коментари Харесай

3 години грижа за най-малките с Lupilu

Продуктовата линия за най-малките - Lupilu става на 3 години. По този мотив компанията ще зарадва своите фенове със специфична пролетна селекция. Колекцията от висококачествени бебешки дрешки се предлага от най-малките размери 56 до 116, а съставът им е 100% памук. Родителите ще могат да избират от бебешки тениски, панталонки, чорапки, клинчета, бодита с пай ръкав, пижами и чорапи до спално долни дрехи и спални чувалчета. Специалната селекция Pure Collection, която включва дрешки, създадени напълно от биопамук също е част от марката Lupilu.
Освен цялостната гама от текстилни предложния, Lupilu предлага и над 40 продукта от разнообразни продуктови групи, които я допълват. Това включва пелени, които са дерматологично тествани от института Dermatest Германия, сертифицирани бебешки био храни, артикули за хигиена на бебето и перилни препарати, които са непрекъснато в асортимента на веригата.
 Lidl Plus започва партньорска стратегия с нови отстъпки за потребителите Lidl Plus започва партньорска стратегия с нови отстъпки за потребителите
Lidl Plus започва партньорска стратегия, с помощта на която потребителите ще могат да се възползват от спомагателни отстъпки и префе...
„ Само три години след старта на цялостната продуктова линия Lupilu, която включва селекция от хранителни и нехранителни артикули, марката се потвърди като приближен асистент на родителите, предлагайки деликатно селектиран микс от най-необходимите артикули с безкомпромисно качество. Разбира се, огромна част от клиентите ни познават марката и от по-рано, когато са пазарували бебешки и детски дрешки. За нас е извънредно професионално и човешко задоволство да поддържаме родителите с най-високо равнище бебешки артикули и то на налични цени. При нас могат да спестят време и средства, съчетавайки седмичния си пазар с всичко належащо за най-малките и семейството “, показа Нели Месерджиева, началник „ Акционен мениджмънт и основен специалист по текстила ” в Лидл България.
Бебешките дрешки Lupilu ще бъдат налични от началото на май, а в това време от компанията са помислили и за подрастващите, за които от 29 април ще има промоционални оферти от серията Pepperts – лична марка първокачествен текстил за деца на налична цена. Тениски, панталонки, бермуди и чорапки ще бъдат част от продуктовата линия, в която са включени всички съществени видове облекло. С изчистени десени и настоящи принтове, разнообразието от модели и цветове следва най-новите трендове.

Когато става дума за детски артикули, качеството постоянно е главен приоритет за Lidl, по тази причина и всички Lupilu артикули са тествани и сертифицирани от немския проучвателен институт за качество Hohenstein. Сертификатът е знак за три значими индикатора на текстилните произведения на компанията: неналичие на нездравословни субстанции, сходство на размерите, обозначени на етикета и физическите качества на дрехата, запазващи функционалната си форма след многократни изпирания, съобразени с напътствията на етикета. Безкомпромисният надзор на качеството се ползва върху текстила във всички 32 страни, в които Lidl оперира. Затова облеклата, които се купуват у нас, са били подложени на безусловно същите проби и надзор като тези, които се оферират в Германия, Англия, Италия и във всички останали страни от Lidl групата.
 Лидл България с 3 оценки от Employer Branding Awards 2021 Лидл България с 3 оценки от Employer Branding Awards 2021
Лидл България получи 3 оценки от Employer Branding Awards 2021 – годишните награди на b2b Media, които за четвърта поредна годин...
Специалистите от института Hohenstein разкриват и, че текстилните произведения за бебета - долно долни дрехи и спално долни дрехи с високо наличие на памук, минават и през тест за търпимост на кожата на клетъчно равнище.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР