Продуктите вече на склад, съобщиха от българския дистрибуторМощният хардуер, атрактивният

...
Продуктите вече на склад, съобщиха от българския дистрибуторМощният хардуер, атрактивният
Коментари Харесай

Поликом ще доставя у нас геймърски MSI лаптопи

Продуктите към този момент на склад, оповестиха от българския дистрибутор

Мощният хардуер, атрактивният дизайн и стабилната работа са отличителни характерности на MSI преносимите компютри

Познатата на българския пазар геймърска марка MSI подписа контракт за дистрибуция с Поликомп. ИТ дистрибуторът ще предлага на пазара портативните компютри на MSI, обогатявайки портфолиото си с артикули и за най-запалените геймъри.

MSI е тайванска компания, която влага големи запаси в научни проучвания и въвеждане на нови технологии, реализиране на най-висока продуктивност и изключителна непоклатимост на преносимите компютри. „ Сигурни сме, че единствено изключителни преносими компютри, които са оживели над 1900 теста за 7 дни, са в положение да дадат оптимално наслаждение от играта “, споделят от MSI.
още по тематиката
При основаване на преносими компютри за игри би трябвало да се имат поради пет основни аспекта: успеваемост, изображение, тон, ръководство и стрийминг. Тези съставни елементи се допълват, трансформирайки преносимия компютър в пълноценна игрална машина, разясняват от компанията.

Голяма част от е-спорт експертите избират продуктите на MSI за тренировки, ежедневна приложимост и съревнование. Мощният хардуер и стабилната работа са главните условия на геймърите, които чакат да употребяват едни и същи артикули както в яростните шампионати, по този начин и в ежедневните тренировки.

Продуктите на MSI са към този момент на склад и са налични за почитателите на марката посредством дилърската мрежа на Поликомп, прецизираха от ИТ дистрибутора.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР