Продължението на култовия латино сериал Трима братя, три сестри“ най-сетне

...
Продължението на култовия латино сериал Трима братя, три сестри“ най-сетне
Коментари Харесай

Продължението на „Трима братя, три сестри“ най-сетне в България

Продължението на паметния латино сериал „ Трима братя, три сестри “ най-накрая е закупен от български ефирен канал и ще бъде излъчена в най-скоро време в родния ефир.

 

В Щатите новите епизоди бяха показани през 2022 година и пожънаха голям триумф, а този факт накара продуцентите да поръчат и още един сезон.

 

Продължението на теленовелата " Трима братя, три сестри " е инициирано от Марио Симаро, който има предпочитание да се завърне в ролята на Хуан. Той персонално е заплатил на сценариста, с цел да приготви сюжет, в който събитията се развиват няколко години след първия сезон.

 

Симаро се обърнал към телевизионната станция " Телемундо " с готовия план и ги убедил, че може да основат нещо велико, което ще бъде сполучливо и ще донесе облаги. В продължението на сагата вземат участие пет от шестте звезди от истинския сезон от 2003 година.

 

Само Майкъл Браун (Франко) отхвърля присъединяване заради контракт с друга продукция на стрийминг платформата " Амазон ". " Трима братя, три сестри " е римейк на сапунката " Тихите води ", излъчена в Южна Америка през 90-те години. Теленовелата набра голяма известност у нас преди 19 години, когато бе излъчена по bTV, последвана от повторения по bTV lady.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Трима братя три сестри “ сериал теленовела Марио Симаро Майкъл Браун „ Амазон “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР