Продължението на 53-та поред анимация на "Дисни" - "Замръзналото кралство

...
Продължението на 53-та поред анимация на "Дисни" - "Замръзналото кралство
Коментари Харесай

Елза и Анна смазаха конкуренцията

Продължението на 53-та подред анимация на "Дисни " - "Замръзналото кралство 2 ", което излиза шест години след първия филм, се трансформира в безспорен шлагер в киносалоните у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Историята на Арендел с Анна, Елза, Кристоф и Олаф взе от общо 66 958 фенове 695 305 лв. доходи единствено за първите три дни у нас.



На втора позиция продължава да е българската драма "Доза благополучие ". Филмът, основан по биографичната книга на Весела Тотева, и в който основната роля играе щерка й Валентина Каролева, е към този момент трета седмица на екраните и е гледан от 56 202 фенове и има 461 279 лв. доходи.

Трето място е за "Пълно ускоряване ", който споделя за конкуренцията сред "Форд " и "Ферари " в "24 часа на Льо Ман ". Лентата, която може да се разчете и като реверанс към направеното от Кен Майлс и Карол Шелби за спортният модел "GT40 ", е гледана от 24 265 фенове и има 246 156 лв. доходи за десетте дни у нас.



Четвърти по ред е вторият премиерен филм от предишния уикенд - "Един дъждовен ден в Ню Йорк ". Романтичната комедия на Уди Алън, издържана в познатия и характерен за него жанр, е гледана от 9 982 фенове и има 87 960 лв. доходи за първите три дни у нас.

На пето място измежду най-гледаните филми е "Писма от Антарктида ". Българският филм за майка, която не може да избере момента да заяви на своя наследник, че е останал без татко, е към този момент съвсем два месеца на екраните у нас и за това време са го гледали 9 187 фенове и има 87 960 лв. доходи.

Шеста позиция е за драмата "Последната Коледа ", изпълнена с песни на "Wham! " и посмъртната ария на Джордж Майкъл - This is now. Процесът на акомодация на Кейт след трансплантацията на сърце, чийто донор е виртуално покрай нея, доближаването й със фамилията, е гледано от 12 218 фенове и има 122 925 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

Седмо място е за "Семейство Адамс ". Анимацията, чийто прототип е комиксът на Чарлз Адамс от 1938 година, само че този път споделя за влизането на семейството Адамс в Ню Джърси и конфликтът й с цивилизацията, както и този на цивилизацията с нея, е гледана от 44 285 фенове и има 449 770 лв. за месец на екраните у нас.

На осмо място измежду първите 10 е "Господарка на злото 2 ". Случващото се към квалифицираната женитба сред Аврора и Филип, която би трябвало да сроди Горско царство и това на индивидите, е към този момент месец и половина на екраните у нас и за това време са го гледали 136 526 фенове и има 1 421 955 лв. доходи.



Девето място е за "Битката за Мидуей ", който споделя военноморската борба през юни 1942 година. Случващото се в тихоокеанския атол във войната сред Япония и Съединени американски щати е гледано от 7 156 фенове и има 69 959 лв. доходи за десетте дни у нас.

Десето място заема българският "Завръщане ". Историята на трима пловдивчани, които се връщат 20 години след детството си там, с цел да оказват помощ на останалия в града - четвърти другар, която се преплита със случки от предишното и сегашното, е към този момент месец и половина на екраните и е гледана от 82 478 фенове и има 742 529 лв. доходи от билетите им.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР