Продължават възстановителните работи в Херсонска област, като се подобрява достъпът

...
Продължават възстановителните работи в Херсонска област, като се подобрява достъпът
Коментари Харесай

Украйна още има проблеми с тока, но възстановителните работи продължават

Продължават възстановителните работи в Херсонска област, като се усъвършенства достъпът до осветяване, отопление, опазване на здравето и обществени услуги, съобщи украинският президент Володимир Зеленски.

Два региона на Киев са без електроснабдяване, осведомят от локалната енергийна компания. Причината е в неналичието на мощ в един от обектите благосъстоятелност на компанията. Кметът Виталий Кличко заяви, че към момента ще работят обособени търговски центрове, пазари и магазини, които ще разполагат с самостоятелно зареждане.

Украинската работа за сигурност стартира инспекции в обекти на Украинската православна черква в три области на страната за " противопоставяне на подривната активност на съветските спецслужби ".

Украинският президент Володимир Зеленски разяснява, че Украйна към този момент е подхванала дейности за гарантиране духовната самостоятелност на народа.

" Тези дни ние предприехме част от стъпките, с цел да подсигуряваме духовната самостоятелност на нашия народ. Виждам, че хората поддържат тези стъпки и то доста мощно. Но това не е всичко. Ще има още стъпки. Украйна повече в никакъв случай няма да стопира на средата на пътя. "

Украйна получи първата доставка от системи за противовъздушна защита със междинен обхват " Хоук " от Испания, заяви украинският министър на защитата Олексий Резников. Предстои идването на още противосамолетно съоръжение от испанските ресурси.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР