Продължават спекулациите за разрива в съблекалнята на Байерн (Мюнхен), който

...
Продължават спекулациите за разрива в съблекалнята на Байерн (Мюнхен), който
Коментари Харесай

Нойер бил в основата на недоволството срещу Нагелсман

Продължават спекулациите за разрива в съблекалнята на Байерн (Мюнхен), който е довел до промяната на Юлиан Нагелсман. Според “Билд ” част от играчите са подкрепяли експерта, само че доста други от звездите на баварците са се противопоставяли на наставника.

По информация на изданието Мануел Нойер и Свен Улрайх са били твърдо срещу Нагелсман, защото са били недоволни от уволнението на дългогодишния треньор на вратарите Тони Тапалович. Също по този начин Серж Гнабри, Льорой Сане, Джамал Мусиала, Жоао Кансело и Садио Мане не са подкрепяли треньора.

Случайно или не, само че някои от тези играчи постоянно оставаха на аварийна пейка, като формата им беше надалеч от мечтаната. Контузилият се на ски Нойер обществено изрази недоволството си от промяната на Тапалович. Гнабри и Сане постоянно оставаха запаси при Нагелсман, като представянето им спадна фрапантно. Привлеченият през зимата Кансело пък стартира добре в Байерн, след което бе забит на пейката за няколко мача, което е провокирало недоволството му. 

Йошуа Кимих и Леон Горетцка са били главните играчи, които са подкрепяли Нагелсман. Матайс де Лихт, Дайо Упамекано и Бенжамен Павар също са били на страната на наставника, до момента в който ветеранът Томас Мюлер е заемал по-скоро неутрална позиция.
 Отговорът на Салихамиджич: При Нагелсман имаше проблеми с дисциплината Отговорът на Салихамиджич: При Нагелсман имаше проблеми с дисциплината
Нагелсман беше уволнен от Байерн преди няколко дни. На негово място застана Томас Тухел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР